Integratief kindtherapeut

Systeem- & creatief therapeut

Ik ben Jessica Vonk

In 2005 ben ik met mijn privépraktijk in Soest gestart. Ik geniet iedere dag weer van mijn beroep als integratief therapeut, omdat het mij veel voldoening geeft. Naast integratieve therapie ben ik ook gespecialiseerd in systeemtherapie en creatieve therapie en heb ik ervaring met cliënten van alle leeftijden.


Ik richt mij in mijn praktijk op kinderen, jongeren en jong volwassenen van 7 tot 25 jaar. Ik gun ze de ontwikkeling van kracht, zelfkennis, vaardigheden en flexibiliteit die ze de rest van hun leven nodig zullen hebben. Het leven is soms lastig. Probeer je maar eens staande te houden in de hectiek van de dag. Helemaal als je ook nog razendsnel moet ontwikkelen, terwijl je last hebt van psychosociale, emotionele, gedrags- of leerproblemen. Of worstelt met je geaardheid. Je kunt daardoor best van de wijs raken.


In de huiselijke sfeer van mijn praktijk werken we aan het probleem wat op dat moment speelt. En als het te complex is om op te lossen, dan leer ik je hoe je hier mee om kunt gaan. Het mooiste aan mijn werk? Dat je na de therapie meer kennis en ervaring hebt, waardoor je weer zelfstandig kunt functioneren. En kunt genieten van een leuk en fijn leven.

Opleidingen

  • Integratieve kindertherapie – Nederlandse academie voor psychotherapie Amsterdam
  • Intensieve opleiding Relatie- en gezinstherapie – ISSOOH Oegstgeest